Kindertolk®

Een oplossing vanuit de kern voor zowel kinderen als ouders

Soms weten onze kinderen beter wat goed voor ons is dan wijzelf.

In mijn beleving ben ik altijd al ouder geweest. Eerst van mijn zus, dan van mijn dochter, later van mijn drie zonen en als kers op de taart mijn twee plusdochters. Als ouder zie ik dat mijn kinderen mij geweldig nadoen, dus wil ik hen ook iets geweldigs geven om na te doen.

Het is mijn missie om ouders en plusouders te begeleiden in de moeilijke taak waarvan veel mensen denken dat je er zelf voor gekozen hebt. Het vraagt moed om naar jezelf te durven kijken. Ik help je even stil te staan bij jullie levenspad en bij wat je nodig hebt om weer ontspannen te kunnen opvoeden. Dit kan gaan over manier van communiceren, geven van aandacht, hoe je jezelf projecteert, hoe je kind jou spiegelt…

Als kindertolk geloof ik dat er in de verhalen over de problemen van onze kinderen een boodschap zit voor onszelf. Ik werk heel graag met deze methode om ouders inzichten te geven op een duidelijke en begrijpelijke manier.

Met veel plezier bied ik een oplossing vanuit de kern voor gelukkige kinderen & ouders.

  • Begeleiding 1 op 1 : 60 min – €65
  • Volledig kindertolk traject omvat een intakegesprek (90 min), vertaling (120 min), terugkoppelingsgesprek (60 min) en feedbackgesprek (60 min) en bedraagt €233
  • DANA: staat voor vrijgevigheid. Je hebt de mogelijkheid een stuk waardering uit te drukken voor de ontvangen inzichten of beleving(en). Het Dana principe doet een appèl op onze verantwoordelijkheid en redelijkheid. Dana is een gift, geschonken vanuit het hart, in overeenstemming met ieders mogelijkheden en omstandigheden.